Boka tid: 070- 851 03 52 / Email: lillanfhb@gmail.com

800;-/tim

Bioresonans

Bioresonans är att kommunicera med kroppen med hjälp av ett mätinstrument. Oberon är ett instrument som kan användas för både analys och balansering av kroppens funktioner.

Genom att avläsa cellernas frekvensmönster och avvikelser i dessa, kan vi sedan bestämma vad som behöver balanseras och hur.

Efter en inledande mätning av hela kroppen eller enskilda kroppsdelar, kan en djupare analys ske av specifika organ och funktioner.

textbioscan

FREKVENSANALYS

Frekvensanalys är en enkel och tidsbesparande metod att mäta näringsbalanser och funktionsstatus i kroppen. Inga ingrepp behövs för att utföra en mätning. På två minuter får vi ett stort antal mätvärden med information om näringsnivåer på vitamin och mineraler, aminosyror och co-enzym.

Loggospoky2

BALANSERING

Jag använder mig av Spooky2 som inte kan göra någon analys, men som har fantastiska möjligheter att ge frekvensbehandling för det mesta i kroppen, och som kan användas som ett bra komplement till Oberon.

I programmet som körs i en PC finns flera tusen recept för allt mellan hjässa och tå. Det finns recept med frekvenser för att stärka funktioner i kroppen.