Boka tid: 070- 851 03 52 / Email: lillanfhb@gmail.com

Förbättra hälsan med Oberon

Bioresonans är att kommunicera med kroppen med hjälp av ett mätinstrument.  Oberon är ett instrument som kan användas för både analys och balansering av kroppens funktioner.

Genom att avläsa cellernas frekvensmönster och avvikelser i dessa, kan vi sedan bestämma vad som behöver balanseras och hur.

Efter en inledande mätning av hela kroppen eller enskilda kroppsdelar, kan en djupare analys ske av specifika organ och funktioner.

En analys visar eventuella belastningar i valda organ. Oberon markerar och graderar vilka mikroorganismer som stör kroppen. Dessa kan sen störas för att försvagas.
Organ och funktioner som visar sig försvaga de kan balanseras för att få friskare funktion. Med Oberon kan vi även ge frekvenser för örter, kristaller och homeopatiska läkemedel.

Vanliga mätområden:
Andning, Lymfsystemet, Nervsystemet, Matsmältningssystemet, Rörelseapparaten, Mentala systemet, Celler & Sensorer, Mentala systemet, Mikroorganismer, DNA, RNA & kromosomer mm.

Vanliga behandlingsområden är smärta och värk, bihålor, rygg och diskar, nerver, mag och tarmproblem, gallbesvär, lymfsystemet mm.

Frekvenshandling kan utföras precis lika bra på avstånd som om du är fysiskt närvarande. Alla däggdjur som t.ex hästar, hundar och katter kan även de behandlas med Oberon.

Alla åldersgrupper kan få terapi med Oberon, undantag är barn under 8 år.

 

Bioresonans och frekvensbehandling
Frekvensbehandling, bioresonans, kroppsbalansering och energimedicin – Ja, det finns många namn på den här metoden som fungerar både för analys och balansering av kroppens funktioner.

Oavsett vilken benämning man använder så baseras det på samma teknik som är frekvenser. Med hjälp av dessa frekvenser, som är den verksamma substansen, kan du både mäta kroppens funktioner och behandla obalans.

 Oberon mäter först för att finna avvikelser från det friska. Dessa avvikelser är unika för alla och därmed blir balanseringen både unik och skräddarsydd för mottagaren.

För att metoden ska fungera är det resonans som utnyttjas. Resonanser i kroppen, och de frekvenser instrumentet ger för analys och balansering.

Så går det till:
Behandlingen går till så att patienten sitter i en stol eller ligger på en brits.

Oberon skannar valda organ och markerar var belastning finns.

Fördjupande analys visar tydligare vad belastningen kan bestå i.

Utifrån analysresultat kommer terapeuten och patienten fram till vad som kan vara den bästa vägen för att komma tillrätta med besvären.

En del av lösningen kan vara att förändra kostvanor för att underlätta för kroppens celler att fungera.

Det kan vara så enkelt som att dricka mer vatten, och ta extra av just de vitaminer och mineraler som eventuellt saknas.

En fördel kan vara att behandla med Oberon en eller upprepade gånger under några månader.